Spring Cargo

Dacia Spring Cargo

MOBILNÍ ŘEŠENÍ BUDOUCNOSTI

Ve verzi Cargo, určené pro profesionály, je Spring 100% elektrický odvážným užitkovým vozem. Jeho praktičnost je působivá: vpředu je prostor pro cestující, celá zadní část je vyhrazena pro přepravu nákladu. Efektivita je základem: ochranná plastová podlaha, čtyři upevňovací oka a mříž pro bezpečnost cestujících vpředu.

SPRING CARGO, MĚSTSKÁ DODÁVKA

Délka ložné plochy 1 172 mm, objem 1 000 l a nosnost 358 kg. Dost nato, aby vás udrželo v pohybu. Výbava zahrnuje například rádio, Bluetooth®, port USB, držák telefonu nebo manuální klimatizaci. Na vnější straně jsou nelakované černé kliky a zpětná zrcátka pro optimální odolnost. Spring Cargo je robustní užitkové vozidlo se vzhledem městského vozu.

SPOLEHLIVÝ DOJEZD

Vůz Dacia Spring poskytuje dojezd až 230 km v kombinovaném cyklu WLTP a 305 km v městském provozu WLTP. Jeho kompaktní baterie při plném nabití (26,8 kWh) dokáže vůz pohánět až jeden týden jízdy po městě.

NABÍJENÍ

Udělejte si přestávku v jízdě, abyste nabili vaši novou Dacia Spring. Spěcháte? S integrovanou DC nabíječkou (volitelné vybavení) na rychlonabíjecí stanici dobijte svou baterii z 0 % až na 80 % za méně než hodinu.  Doma budete potřebovat jen standardní elektrickou zásuvku! Chcete nabíjet rychleji? Nainstalujte si domácí Wallbox a nabíjejte za méně než 5 hodin.

MY DACIA

Usnadněte si život s mobilní aplikací MY Dacia! Nastavte teplotu v kabině, zkontrolujte úroveň nabití baterie a aktivujte nebo přerušte nabíjení ze svého mobilního telefonu.

Ke stažení

Dacia Spring ihned k odběru

Čerpací stanice TUkas

Zobrazit více
Natural 95
37,90 Kč
Diesel
37,40 Kč
CNG
34,90 Kč