Opel Astra GSe

Nový Opel Astra GSe

Nový Opel Astra Grand Sport electric (GSe) je zcela neobyčejná nová Astra. Sportovně vyladěná do posledního detailu pro maximální výkon a nízké emise. Vytvořena s vášní a citem pro detaily. Výrazný a čistý design v kombinaci s hybridním pohonem a efektivitou. To vše pro fenomenální jízdní zážitek.

Dojezd čistě na elektřinu: 63-64 km

Výkon: 225 koní

Kombinovaná spotřeba paliva dle WLTP: 1,2-1,1 l/100km

225 koní výkonu s nízkými emisemi. 

Nový Opel Astra GSe přináší skvělý výkon bez kompromisů v oblasti ekologie. Precizní tuning, hybridní pohon a unikátní sportovní styling – to vše pro výrazné vyjádření čisté německé energie. 

Výkon

Preciznost z motorsportu

Opel Astra GSe vám přináší neporovnatelnou kontrolu nad agilním sportovním podvozkem, jehož součástí jsou speciální tlumiče se selektivním frekvenčním tlumením (FSD) a precizně naladěné řízení. 

Sportovní hybrid

Opel Astra GSe je vybavena pokročilým plug-in hybridním pohonem, který kombinuje výkonný benzínový turbomotor a elektromotor s okamžitým točivým momentem pro celkový kombinovaný výkon 225 koní.

Vyladěný výkon

Výkon a technologie z e-Rally vozidel do standardního vozu – tužší podvozek, speciální tlumiče, precizní řízení a sportovní zvuk motoru v režimu Sport. Další vylepšení najdete uvnitř vozu – sportovní volant, sportovní sedadla a speciální detaily GSe.

Dynamika

Užijte si neuvěřitelnou kombinaci dojezdu, výkonu, efektivity a okamžitého zrychlení. Výkon plug-in hybridního pohonu a automatická 8stupňová převodovka (e-AT8) přináší točivý moment 360 Nm.

Technologie

Technologie e-Rally

Astra GSe přináší všechny inovace pod vaši kontrolu. Od intuitivního infozábavního systému, který vás propojí s okolním digitálním světem, po vyladěný výkon z díly Opel e-Rally Motorsport.  

Pokročilé asistenční systémy

Vysoký výkon s sebou nese i obezřetnost. Pokročilé asistenční systémy pro řidiče monitorují podmínky okolo vozu a radikálně tak zvyšují bezpečnost jízdy. Vy si tak můžete užívat cestu díky prvkům, mezi které patří: IntelliLux Pixel LED světlomety, vylepšený head-up displej, systém Intelli-Drive a také Intelli-Vision1.

1 Asistenční systémy jsou určeny pro odporu řidiče v krizových situacích a mají svá omezení. Za řízení je vždy zodpovědný jen a pouze řidič.  Všechny prvky jsou na přání.

Infozábava

Digitální detox neboli displej Pure Panel® integruje bezdrátové připojení pomocí Apple CarPlay™ 1 a Android Auto™1,2 s individuálním profilem řidiče. Své mobilní zařízení můžete také bezdrátově nabíjet a připojit se ke službám OpelConnect, mezi které patří Nouzové volání nebo Volání v případě poruchy. Vše máte pod kontrolou, aniž byste museli sundat ruce z volantu.

1 Apple CarPlay™ je registrovaná ochranná známka společnosti Apple Inc. a Android Auto™ je registrovaná ochranná známka společnosti Google Inc.

2 Kompatibilita a vybrané funkce se mohou lišit dle typu telefonu a verze operačního systému. Kompatibilitu zkontrolujete na www.apple.com, www.android.com nebo u vašeho prodejce vozů Opel.

Služby Opelconnect

Chytré technologie a služby1, které přináší konektivitu a inovace pro vaši bezpečnost a perfektní zážitek z jízdy.

Klid na mysli: Nouzové volání a Volání v případě poruchy2, Stav vozidla a Informace o najetých kilometrech, stavu paliva a upozornění na plánovanou údržbu. Abyste měli vše stále pod kontrolou.

Pohodlí: Dálkové ovládání vozu (e-Remote Control)3 pro kontrolu stavu baterie, ovládání jejího nabíjení a možnosti předpřípravy klimatu v kabině před jízdou. Přes aplikaci myOpel.

Chytrá jízda: užijte si pohodlnou jízdu díky Sadě Connected Navigation Plus4 a možnosti organizace trasy.

1 Dostupnost služby a její obsah se může lišit dle země určení a dle typu vozu. Služby mohou vyžadovat uzavření smlouvy nebo poplatek a jsou závislé na dostupnosti mobilního signálu.

2 Používání těchto služeb vyžaduje potvrzení Podmínek služeb s písemným souhlasem o monitoringu polohy vozidla, a to již při objednání vozidla. Služby vyžadují pokrytí mobilním signálem. Asistenční služba v případě poruchy (Opel Mobilservice) je zdarma po dobu prvního roku po registraci vozidla, poté je za poplatek. Informace o službách OpelConnect najdete na www.opel.cz.

3 Pouze pro Astru Plug-in Hybrid.

4 Balíček služeb Connected Navigation Plus jsou zdarma po dobu 3 let a poté jsou za poplatek. Dostupnost a obsah služby se může lišit dle země určení a typu vozidla. Služby mohou vyžadovat registraci nebo poplatek a jsou závislé na dostupnosti mobilního signálu.

Design

Astra GSe vám zaručí pozornost u ostatních díky výrazné přední masce, specifickým 18˝ dvoubarevným broušeným ráfkům z lehkých slitin a hrdému označení GSe. Uvnitř objevíte vášeň pro výkon s výrazným a čistým designem včetně kokpitu, který se vyznačuje digitálním detoxem.

Nová spodní mřížka nárazníku

Sportovní styling Astry je posunut na novou úroveň díky variantě GSe. Unikátní mřížka a její tvar ve spodní části předního nárazníku přidává vozu na dynamickém vzhledu.

Ráfky a pneumatiky

Opel Astra GSe se pyšní unikátními lehkými 18˝ ráfky, které jsou dvoubarevné a broušené a mají černé vkládací prvky. Vypadají prostě skvěle.

Design interiéru

Užijte si výrazný a čistý design bez kompromisů. Speciální volant s plochou spodní hranou dodává interiéru sportovní nádech a vy jej oceníte při každé ostřejší zatáčce. V kontaktu s okolním světem zůstanete díky skvělému infozábavnímu systému.

Sportovní sedadla

Nová sportovní přední sedadla GSe v barvě Černá Jet jsou čalouněná látkou Alcantara a splňují certifikaci AGR1. Poskytují pohodlí a oporu i v ostřejších zatáčkách.

1Certifikát je potvrzením kvality, který uděluje Kampaň pro zdravá záda (AGR) – nezávislá zkušební komise sestavená ze specialistů z různých lékařských oborů.

Ke stažení

Čerpací stanice TUkas

Zobrazit více
Natural 95
40,20 Kč
Diesel
37,70 Kč
CNG
34,90 Kč