Volvo EX90

POZVÁNKA NA DEN S VOLVO EX90

 

 

Buďte mezi prvními, kteří se osobně seznámí s Volvo EX90, novým plně elektrickým SUV.
Přijďte se podívat k nám na showroom, kde budeme mít na jeden den zapůjčený jeden z prvních zástupců tohoto modelu!

———

Kdy?     V pátek 19.4. 2024.        (od 09:00 do 18:00)

———-

Program dne:

09:00   Otevíráme dveře do světa bezpečnosti

10:00    Oficiální představení vozu – Martin Mazari, produktový specialista Volvo Car Czech Republic

10:30    Váš osobní zážitek s novým Volvem EX90 a doprovodný program

18:00    Ukončení akce

Po celou dobu Vám bude kromě našich prodejců k dispozici finanční specialista připravený zodpovědět veškeré Vaše dotazy týkající se státní „Dotace na pořízení elektromobilů a neveřejných dobíjecích stanic“.

 

REGISTRACE NA AKCI:   TU

——-

UPOZORNĚNÍ:

Vůz bude vystaven na showroomu, testovací jízdy nebudou možné. Děkujeme za pochopení.

 

 

INFORMACE O VOZE

——-

Citlivé a výkonné, pro lepší zážitek na každé cestě

Dojezd v elektrickém režimu – až 600 km
Doba nabíjení (rychlé nabíjení 10–80 %) – 30 min
Výkon – 408 k
Zrychlení (0–100 km/h) – 5,9 s

Hodnoty jsou předběžné a vycházejí z odhadů a výpočtů provedených společností Volvo Cars pro model Volvo EX90. Jejich přesnost nelze zaručit. Dojezd a spotřeba energie v reálných podmínkách se liší v závislosti na stylu jízdy a dalších vnějších faktorech. Doby nabíjení závisí mimo jiné na teplotě okolního prostředí, teplotě akumulátoru, výbavě pro nabíjení, stavu akumulátoru a stavu vozidla. V současnosti probíhá finální homologace vozu.

7 sedadel

Naše nové SUV Volvo EX90 je vybaveno sedmi pohodlnými sedadly nabízejícími dostatek prostoru pro dospělé osoby.

100% elektrické SUV

Pohon všech kol a ovládání jedním pedálem jsou zárukou příjemného a pohodového jízdního zážitku.

Hi-fi audiosystém

Reproduktory Bowers & Wilkins ve voze Volvo EX90 nabízí 3D prostorový zvuk mimořádné kvality.

Nové bezpečnostní funkce

Díky laserovému senzoru lidar a systému detekce přítomnosti cestujících nabízí Volvo EX90 zatím nejvyšší úroveň bezpečnosti.

Nová definice bezpečnosti

Jsme lidé a děláme chyby. Pokud Vás někdy něco rozptýlí, jsme zde, abychom se postarali o Vaši bezpečnost. Naše vize světa bez nehod a nový model Volvo EX90 představují začátek nové éry bezpečnosti.

Dva senzory v interiéru a kapacitní volant předávají informace algoritmu, který zároveň komunikuje s vnějšími senzory vozu. Systém pro porozumění chování řidiče dokáže rozpoznat Vaši nepozornost nebo únavu a v případě potřeby zasáhnout.

Nový systém detekce přítomnosti cestujících pomáhá zabránit tomu, aby se někdo neúmyslně ocitl v potenciálně nebezpečné situaci. Vůz Vás upozorní, pokud se omylem chystáte ve voze zamknout spící dítě nebo podřimujícího psa, a systém klimatizace může minimalizovat potenciální nebezpečí podchlazení nebo srdečního záchvatu.

Volvo EX90 při průjezdech křižovatkami reaguje nejen na protijedoucí vozidla při odbočování vlevo, ale také řidiče upozorní na potenciální ohrožení z bočního směru při jízdě rovně. V případě potřeby začne vůz automaticky brzdit.

Laserový senzor lidar a technologie pro vytvoření bezpečného prostoru

Pokročilá sada standardních vnějších senzorů zahrnující radary, kamery a ultrazvukové senzory je u modelu Volvo EX90 doplněna laserovým senzorem lidar, který nepřetržitě sleduje prostor před vozem a umožňuje přesně odhadnout tvar a velikost předmětů v trojrozměrném modelu okolí. Díky pochopení situace v okolním prostředí v kombinaci se systémem pro porozumění chování řidiče může vůz zjistit, kdy řidič potřebuje pomoc, a v zájmu zachování bezpečnosti zasáhnout.

Pokročilý asistenční systém řidiče Pilot Assist poslední generace nabízí zdokonalenou podporu řidiče

Díky pokročilému asistenčnímu systému Pilot Assist je jízda ve voze Volvo EX90 plynulejší a příjemnější. Vůz Vám může pomoci sledovat dopravní situaci a značení jízdních pruhů a na základě aktuálních podmínek upravit rychlost a odstup od ostatních. Mimo to Vám může pomoci přizpůsobit rychlost v ostrých zatáčkách a podpořit Vás v řízení při změně jízdního pruhu. Pokud vůz rozpozná, že řidič nereaguje, může začít brzdit až do zastavení v rámci daného jízdního pruhu.

Snadno ovladatelný infotainment systém

Díky novému výpočetnímu jádru vozu Volvo EX90 je ovládání infotainment systému snazší a pohodlnější než kdy dříve. Intuitivní a adaptivní rozhraní umožňuje uložit požadované preference a následně je snadno vyvolat jedním klepnutím v oblasti zcela nové kontextové lišty.

Bezrámový 14,5″ dotykový displej nabízí rychlý a podrobný přehled o jízdních podmínkách. Může zobrazovat navigační údaje, informace o funkci klimatizace, záběry zachycené kamerami a další informace.

Ke stažení

Čerpací stanice TUkas

Zobrazit více
Natural 95
38,30 Kč
Diesel
37,40 Kč
CNG
34,90 Kč