SKUPINA TUKAS NAVÝŠILA V ROCE 2017 PRODEJE O 15,5 %

Praha 20. 2. 2018 – Celkový neauditovaný obrat skupiny TUkas překonal 3 mld. Kč. Celkové prodeje se ve skupině přiblížily hranici 6.000 vozů, což je meziroční nárůst o 15,5 %.  Loňský rok proběhl ve znamení výstavby a dokončení nových autosalonů značek Kia, Renault, Dacia, Opel a Volvo. Největší zájem zákazníků byl o vozy ŠKODA, Kia, Renault a Dacia. V oblasti servisu skupina zaznamenala nárůst o 4,9 %, a to u pracovních výkonů i prodeje originálních náhradních dílů.

„Velmi úspěšný rok jsme zaznamenali především díky nově zastupovaným značkám Kia, Renault
a Dacia, ale i vzhledem k obrovskému zájmu o nové modely značky ŠKODA,“ říká generální ředitel skupiny TUkas Petr Lehký. „Do letošního roku vstupujeme s cílem pokořit hranice prodeje 5000 nových a 1500 ojetých vozů,“ dodává Petr Lehký.

V oblasti prodeje nových vozů dosáhla skupina navýšení prodejů o 17,5 % na 4593 vozů, u ojetých vozů byl navýšen prodej o 9,1 % na 1311 automobilů, i díky modernizaci prodejních ploch a zázemí a rozšíření prodeje ojetých vozů na nové ploše v Modřanech, vedle radnice.

Skupina TUkas investovala v roce 2017 desítky mil. Kč do rekonstrukcí a dokončení autosalonů Kia, Renault, Dacia, Opel a Volvo.

Všechny projekty byly realizovány podle nejmodernějších ekologických trendů, včetně vytápění
a klimatizace pomocí technologie kapilár, hloubkových vrtů a tepelného čerpadla. Ty zajišťují vysoce komfortní a ekologické udržování tepelné interiérové rovnováhy po celý rok, vysoké úspory spotřeby energie na vytápění i chlazení a výrazně snižují koncentraci prachových a alergenních polétavých částic.

Další informace o skupině TUkas:

Skupina TUkas je autorizovaným prodejcem a servisem značek Volkswagen, ŠKODA, Volvo, Opel, Kia, Renault a Dacia. Dále pak autorizovaným servisem značek Audi, Ford a Chevrolet. Ojeté vozy jsou nabízeny prostřednictvím programů ŠKODA Plus, Das WeltAuto, Volvo Select a Opel Certifikované ojeté vozy. Operativní leasing a dlouhodobý pronájem vozů zajišťuje společnost TT-Complex. Skupina TUkas je českou rodinnou firmou působící na českém trhu od roku 1991. Více informací na www.tukas.cz

Čerpací stanice TUkas

Natural 95
33,10 Kč
Diesel
33,80 Kč
CNG
24,90 Kč
Váš prohlížeč je zastaralý!

Pro správné zobrazení těchto stránek aktualizujte svůj prohlížeč. Aktualizovat prohlížeč nyní