Nová Dacia Duster

Nová Dacia Duster: Odvážná a připravená na každé dobrodružství

Nová Dacia Duster je připravená být vaším společníkem pro každodenní výzvy i nečekané situace. Robustní a všestranné SUV, které ztělesňuje dobrodružného ducha s moderním a odhodlaným stylem.

Motorizace, která splní očekávání každého řidiče

Nová Dacia Duster nabízí motorizace, které uspokojí jak potřeby spotřeby tak dynamické jízdy. Se standardním TCe benzinovým motorem o objemu 1.0 l a výkonu 90 k JIS přináší efektivní řešení pro ty, kdo dbají na nízkou spotřebu a náklady na provoz. Pro ty, kdo hledají větší výkon a inovativní technologie, je k dispozici úplně nová hybridní motorizace s výkonem 140 k, která vám umožní využívat plně elektrický režim až 80 % času ve městě a snížit spotřebu paliva až o 40 %*. To všechno bez nutnosti dobíjení a s perspektivou udržitelné mobility.

Asistenční systémy a bezpečnost: Směřuje k dokonalosti

Dacia Duster je vybavena nejen důkladně vyvinutými bezpečnostními prvek, ale také pokročilými asistenčními systémy. S funkcí ABS a ESC, které zajišťují plynulé a bezpečné ovládání vozu v náročných podmínkách a s monitorováním mrtvého úhlu** a zadní parkovací kamerou, je bezpečnost ve Dusteru na prvním místě.

Design a komfort: Elegantní a pohodlně

Elegantní linie a odvážné designové prvky, jako jsou ochranné prvky z recyklovaného plastu Starkle® nebo 17″ disky kol z lehkých slitin, podtrhují charakter tohoto SUV. Interiér je dokonalou kombinací stylu a pohodlí, s prostorným zavazadlovým prostorem a intuitivním uspořádáním ovládacích prvků, což zajišťuje komfortní zážitek z jízdy nejen pro řidiče, ale pro všechny cestující.

Inovace a konektivita: Chytrá a propojená

S novým multimediálním systémem Media Nav Live, velkým 10″ dotykovým displejem, aktualizovanými mapovými podklady a dopravními informacemi v reálném čase, je Nová Dacia Duster vždy připravena udržet vás v kontaktu s digitálním světem. Pohodlí a informovanost jsou zajištěny, ať už jde o cestování po městě, nebo objevování nových horizontů.

Vůz připraven pro každodenní výzvy i dobrodružné výlety

Nová Dacia Duster v sobě skloubila praktičnost, styl, inovaci a technologickou pokročilost. Ať už potřebujete efektivní dojíždění, komfortní cestování nebo silného společníka do terénu, Duster přináší všestrannost bez kompromisů. Objevte svět nových možností s vozem, který je skutečným představitelem SUV kategorie.


* Uvedené údaje o spotřebě paliva a emisích jsou založeny na standardizovaných měřeních a mohou se lišit v závislosti na specifické konfiguraci vozu a jízdních podmínkách.

** Některé bezpečnostní prvky mohou být dostupné pouze v rámci vybraných výbavových balíčků a mohou vyžadovat příplatek.

Ke stažení

Dacia Duster ihned k odběru

Čerpací stanice TUkas

Zobrazit více
Natural 95
40,20 Kč
Diesel
37,70 Kč
CNG
34,90 Kč