Kia EV3

Kia EV3: Nová Éra Elektrických Vozů

Představujeme Kia EV3, revoluční elektrický vůz, který kombinuje moderní design, pokročilé technologie a výjimečnou účinnost. Tento model je navržen tak, aby splňoval potřeby současných řidičů hledajících udržitelnost bez kompromisů v pohodlí a výkonu.

Charakteristika vozu

Kia EV3 nabízí výkonný elektromotor s výkonem až 204 koní a dojezdem až 450 km na jedno nabití. Díky rychlonabíjecímu systému je možné dosáhnout 80 % kapacity baterie za pouhých 30 minut. Prostorný interiér a objem zavazadlového prostoru 490 litrů dělají z EV3 ideálního společníka pro rodinné výlety i každodenní cesty.

Asistenční systémy a bezpečnost

EV3 je vybaven nejnovějšími asistenčními systémy, včetně pokročilého asistenta pro jízdu na dálnici, autonomního nouzového brzdění a systému monitorování mrtvého úhlu. Tyto technologie zajišťují maximální bezpečnost a pohodlí při každé jízdě.

Design a komfort

Design Kia EV3 vyniká moderními liniemi a aerodynamickými prvky, které nejen zlepšují účinnost, ale také zaujmou na první pohled. Interiér je navržen s důrazem na komfort a ergonomii, nabízí prémiové materiály a špičkovou konektivitu, včetně bezdrátového nabíjení a prémiového audiosystému.

Inovace a konektivita

Kia EV3 přináší nejnovější inovace v oblasti konektivity a digitálních technologií. Systém infotainmentu podporuje Apple CarPlay a Android Auto, což umožňuje snadnou integraci chytrých telefonů. Navíc je vybavena dálkovým ovládáním vozu přes mobilní aplikaci, která umožňuje sledování stavu baterie a plánování nabíjení.

Závěr

Kia EV3 představuje vrchol moderního elektrického automobilismu, nabízející skvělý výkon, vysokou úroveň bezpečnosti a nejnovější technologie. Tento model je ideální volbou pro ty, kteří hledají udržitelnou mobilitu bez kompromisů.

Ke stažení

Čerpací stanice TUkas

Zobrazit více
Natural 95
35,90 Kč
Diesel
34,30 Kč
CNG
36,90 Kč